Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskole is a cultural folk highschool with focus on creative subjects and sustainability.

About the school

Her kan du bruge mellem 3 og 5 måneder på at forbedre dine færdigheder inden for dans, musik, maleri, keramik og bæredygtighed. Du kan udfylde dit skema med et af fagene, eller du kan lave en blanding af flere af dem.

Som studerende skal du vælge 21 lektioner om ugen. Oveni er der 7 obligatoriske lektioner om ugen. De obligatoriske timer omfatter morgensamlinger, dagsture til lokalområdet, teaterstykker, koncerter og foredrag. De 7 obligatoriske lektioner giver alle elever og lærere et fælles grundlag for at interagere og forstå hinanden.

Vores lærere arbejder hovedsageligt på skolen, men de bliver ofte inviteret til at deltage i faglige projekter andre steder. De er blevet nomineret til og/eller modtaget priser inden for teater, dans, litteratur og design. De har udgivet cd'er, iscenesat teaterstykker, lavet udstillinger eller udgivet bøger. Så du vil helt sikkert blive stimuleret i det kreative felt.

Læs mere på vores hjemmeside

 


Our core subjects

Sustainabilty og Ecology
Outdoor Life
Dancing
Electronic Music
Music
Songwriting
Art

Courses and topics

Skolen har en historie med involvering i økologi og bæredygtighed. Vores grønne kokke i køkkenet producerer lækker økologisk mad, vi er selvforsynende med vedvarende energi fra sol, vind og jordvarme. Et af vores fag er økologi, og alle får foredrag om emnet.

Der er et rigt socialt liv på skolen, og vi har et filmudvalg, et festudvalg, digte til frokost hver dag og andre daglige kulturelle og sociale møder.

Dans, musik, sang, kunst (maleri og keramik), økologi og bæredygtighed.

Besøg vores engelske hjemmeside for yderligere information: www.vestjyllandshojskole.dk


Practical information

Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores fag og skoleliv generelt: www.vestjyllandshojskole.dk


School Type

General and Grundtvigian Schools

About accommodation

Accomodations: 80

Contact school

Vestjyllands Højskole
Skraldhedevej 8
6950 Ringkøbing

Phone number: 96 75 37 77
kontor@vestjyllandshojskole.dk
Manager: Benedikte Sten Andersen